Kapsalon

Wij verwelkomen u graag bij Studio R, uw vertrouwde kapsalon voor dames en heren in Rotterdam-Hillegersberg. Of u nu tussen afspraken door uw haar wilt knippen of langskomt voor een uitgebreide kleurbehandeling, onze deuren staan zes dagen in de week voor u open. Uw kapsel krijgt bij ons alle aandacht en ons professionele team knipt uw haar in elke gewenste stijl en geeft advies. Wij werken met professionele haarproducten van Goldwell en Matrix, zodat u altijd geniet van salon kwaliteit.

kapsalon-KapsalonStudioR.jpg
dameskapsalon-KapsalonStudioR.jpg

Dameskapsalon

Voor dames hebben we uitgebreide behandelingen voor het haar. Naast het wassen, föhnen, knippen en kleuren, kunt u bij ons terecht voor permanent, watergolf, opsteken en vlechten. Wij staan u bij met advies en de beste haarproducten. En natuurlijk zorgen wij voor koffie en een tijdschrift voor op schoot. Speciaal voor kinderen hebben we een eigen speelhoek. U kunt dus gerust uw kinderen meenemen tijdens een behandeling bij Studio R.

Onze kinderkapsalon

Herenkapsalon

Heren kunnen bij Studio R terecht voor de volgende behandelingen: wassen, föhnen, knippen en kleuren. Het bijknippen van de wenkbrauwen wordt vaak als finishing touch gedaan. Wij vragen altijd of u dit wilt. Studio R maakt het u zo comfortabel mogelijk. Een koffie en de krant erbij? Uw kinderen in de speelhoek? Bij ons is veel mogelijk.

Maak een afspraak
herenkapsalon-KapsalonStudioR.jpg
  • Producten-Goldwell-2-Home-KapperStudioR.png
  • Producten-Matrix-Home-KapperStudioR.png
  • Producten-Goldwell-1-Home-KapperStudioR.png

Onze merken: Goldwell en Matrix

Wij werken uitsluitend met de haarproducten van Goldwell en Matrix. Studio R heeft een goed partnership opgebouwd met beide merken en onderstreept de voordelen van deze merken. Door het gebruik van Goldwell en Matrix in de studio, bent u altijd verzekerd van een goed product en wordt uw haar optimaal beschermd. U kunt de producten ook bij ons aanschaffen voor thuisgebruik. Vraag hiernaar in onze kapsalon en neem de salon kwaliteit mee naar huis.

Scroll naar boven