kinderkapper-KapsalonStudioR.jpg

Kinderkapsalon

Onze salon is een gespecialiseerde kinderkapper. En niet zomaar een. Wij hebben drie autostoelen waar de kinderen in worden geknipt. Deze ervaring, samen met het televisiescherm en onze speelhoek, zorgt voor een leuke knipbeurt. Ouders van de kinderen zitten vlakbij de speelhoek en kunnen zelfs gelijktijdig worden geknipt.

Het professionele team van Studio R heeft ruime ervaring met het knippen van jonge kinderen. Is uw kind bang voor de kapper of is stilzitten een uitdaging? Onze kinderkappers lukt het om toch een mooie coupe te realiseren. Door deze expertise, ontvangen we veel kinderen in de autostoelen van Studio R. De kinderafdeling is een stoere ervaring!

Gespecialiseerd kinderkapper

Voor kinderen maken wij een bezoek aan de kapper tot een feest. In onze gezellige kinderhoek kunnen ze spelen, kleuren en puzzelen. Door uitgebreide trainingen en bijscholing zijn onze kapsters op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Als extraatje sluiten we de behandeling af met vlechten of staarten bij de meisjes. Bij jongens doen we gel in het haar. We hebben spuitgel in diverse kleuren.

Maak een afspraak
gespecialiseerd-kinderkapper-KapsalonStudioR.jpg

Comfortabele en leuke knipbeurt

Na de behandeling krijgen kinderen nog een snoepje mee die ze mogen uitkiezen. De algehele ervaring in onze salon zorgt voor een comfortabele knipbeurt.

Alle elementen zijn aanwezig om een bezoek aan de kapper een onvergetelijke ervaring te maken. Grote kans dat ze zelfs met plezier uitkijken naar een volgende knipbeurt bij Studio R.

Bekijk onze prijslijst
comfortabele-en-leuke-knipbeurt-KapsalonStudioR.jpg
Scroll naar boven